Kongresni center St. Bernardin, Portorož, 22. 3. - 24. 3. 2018

Vabimo vas, da se udeležite XXXI. Simpozija o aktualnih bolezni malih živali, ki bo od 22. do 24. marca 2018 v kongresnem centru St. Bernardin v Portorožu. K aktivnem sodelovanju na simpoziju vabimo tudi mlajše doktorice in doktorje veterinarske medicine.

Prijava na XXXI. Simpozij SZVMŽ

Prijavnico za udeležbo na simpoziju ali/in predkongresnem dnevu pošljite na e-naslov barbara.celinsek@vf.uni-lj.si ali na naslov: Barbara Celinšek, Klinika za kirurgijo in male živali, Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana.

Prijava/registracija, več...
Prispevek za XXXI. Simpozij SZVMŽ

Prispevek, ki bi ga v obliki kratke predstavitve lastnega znanstveno-raziskovalnega ali klinično-strokovnega dela želeli predstaviti na simpoziju, pošljite na priloženem obrazcu na naslov natasa.tozon@vf.uni-lj.si in navedite, ali želite prispevek predstaviti kot interaktivni klinični primer (10 minut) ali poster .

Prijava prispevka, več...

Pomembni datumi

Hotelska nastanitev

Gh Bernardin, 5*, Hotel Histrion, 4*, Hotel Vile Park, 3*
si rezervirate sami na naslovu:

St. Bernardin Resort,

Grand Hotel Bernardin,

Obala 2, 6320 Portorož,

preko e-naslova: booking@bernardingroup.si ali na
tel.: 05 690 7000 oziroma faks: 05 690 7010.

Spletni naslov je: http://www.bernardingroup.si/

Izbrano za vas.

Hotelska nastanitev, več... Navodila za pot

Prenos datotek in informacije

Priprava oglasov za zbornik in spletno stran SZVMŽ

Osnovna velikost oglasa je A4 (210x297 mm + 3 mm porezave), v formatu PDF, PSD, EPS, TIF ali nestisnjenem JPEG. Oglasi, ki segajo do roba papirja, morajo imeti obvezno 3 mm porezave (bleed), priporočljivo je tudi, da je besedilo odmaknjeno od roba papirja vsaj 10 mm. Slikovni oglasi in slike morajo biti v barvnem formatu CMYK z gostoto 300 dpi in vključenim barvnim profilom (ICC). Fonti morajo biti v krivuljah ali vključeni v PDF-datoteko. Črno besedilo naj bo določeno kot 100 % črna (CMYK: 0 0 0 100).
Naročnik mora poskrbeti za skladnost oglasa ali oglasnega sporočila z veljavno zakonodajo in kodeksom oglaševanja.
V primeru tehničnih rešitev se lahko obrnete neposredno na g. Kneza po elektronski pošti podpora@aktadesign.si ali tel. +386 (0)41 323 938 med tednom med 8.00 in 16.00 uro.
Oglase je potrebno oddati do najkasneje 10.3.2018 na naslednji način: