Simpozij SZVMŽ 2018

Kotizacija za simpozij

petek in sobota, 23. in 24. marec 2018

Vključuje kongresni material z zbornikom referatov, 2 kosili, svečano večerjo in osvežitve v odmorih.

Rok za zgodnje prijave za vse udeležence je do vključno 12. marca 2018.

Dvodnevna kotizacija Prijave in vplačila do 12. marca Prijave in vplačila po 12. marcu
Člani SZVMŽ 170 220
Nečlani SZVMŽ 240 290
Član SZVMŽ - prvi avtor kratkega predavanja ali prvi avtor kliničnega primera 100
Študenti (kotizacija ne vključuje svečane večerje) 50 70
Enodnevna kotizacija
Člani SZVMŽ 125 € / dan
Nečlani SZVMŽ 190 € / dan

Kotizacija za predkongresni dan

četrtek, 22. marec 2018

Vključuje material predkongresnega dne, kosilo in osvežitev v odmoru.

Rok za zgodnje prijave za udeležence predkongresnega dne je do vključno 12. marca 2018.

PREDKONGRESNI DAN
Pediatrija, genetske bolezni in predispozicije
Člani SZVMŽ 50 70
Nečlani SZVMŽ 110 130
Ortopedija psov in mačk
Člani SZVMŽ 50 70
Nečlani SZVMŽ 110 130
PREDKONGRESNI DAN - delavnica
ECT in EGT
Člani SZVMŽ 150 200
Nečlani SZVMŽ 250 300
Študenti 100 150
Stomatologija
(16 mest)
Člani SZVMŽ 250 -
Nečlani SZVMŽ 300 -

Izobraževanje veterinarskih tehnikov

sobota, 24. marec 2018

Kotizacija za veterinarske tehnike vključuje kongresni material z zbornikom referatov, osvežitve v odmorih, kosilo in slavnostno večerjo.

Program za veterinarske tehnike

Prijava/plačilo

Prijavnico (.doc ali .pdf) za udeležbo na simpoziju ali/in predkongresnem dnevu pošljite na e-naslov barbara.celinsek@vf.uni-lj.si ali na naslov: Barbara Celinšek, Klinika za kirurgijo in male živali, Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana ali preko e-prijave.

V sklopu simpozija bo v petek, 23. marca 2018, redna letna skupščina združenja, ki je ponovno volilna. Prosim, da se skupščine zanesljivo udeležite, saj želimo z vašo pomočjo še izboljšati naše delo.

Prijava preko pdf obrazca e-Prijava

Plačilo

Kotizacijo plačate na transakcijski račun združenja SKB banka d.d., PE Črnuče, Dunajska cesta 431, 1231 Ljubljana Črnuče, IBAN: SI56 0310 7100 0013 109 BIC/SWIFT: SKBASI2X, s pripisom "Kotizacija/članarina za XXXI. simpozij, za IME PRIIMEK".

Obvezno pripišite ime osebe, za katero ste plačali kotizacijo. Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij. Preverite tudi, ali ste poravnali članarino za leto 2018, saj plačana članarina pomeni vaše aktivno članstvo v SZVMŽ, na osnovi katerega uveljavljate plačilo kotizacije po članski ceni. Ob prvi prijavi (včlanitvi v združenje) plačate prijavnino 15,00 evrov.

Predračun za plačilo kotizacije boste udeleženci prejeli takoj po vaši prijavi. Potrebno ga je poravnati do simpozija. Neplačilo predračuna ne pomeni, da ste se od simpozija odjavili. To morate storiti pisno. Morebitno odpoved lahko pošljete na barbara.celinsek(at)vf.uni-lj.si z obveznim pripisom za katero predavanje gre.

Pogoji odjav: Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je teden dni pred dogodkom. Če se boste odjavili 5 delovnih dni pred dogodkom, vam bomo zaračunali administrativne stroške (50 % kotizacije), pri poznejši odjavi pa vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.

Prenos datotek in informacije

Priprava oglasov za zbornik in spletno stran SZVMŽ

Osnovna velikost oglasa je A4 (210x297 mm + 3 mm porezave), v formatu PDF, PSD, EPS, TIF ali nestisnjenem JPEG. Oglasi, ki segajo do roba papirja, morajo imeti obvezno 3 mm porezave (bleed), priporočljivo je tudi, da je besedilo odmaknjeno od roba papirja vsaj 10 mm. Slikovni oglasi in slike morajo biti v barvnem formatu CMYK z gostoto 300 dpi in vključenim barvnim profilom (ICC). Fonti morajo biti v krivuljah ali vključeni v PDF-datoteko. Črno besedilo naj bo določeno kot 100 % črna (CMYK: 0 0 0 100).
Naročnik mora poskrbeti za skladnost oglasa ali oglasnega sporočila z veljavno zakonodajo in kodeksom oglaševanja.
V primeru tehničnih rešitev se lahko obrnete neposredno na g. Kneza po elektronski pošti podpora@aktadesign.si ali tel. +386 (0)41 323 938 med tednom med 8.00 in 16.00 uro.
Oglase je potrebno oddati do najkasneje 10.3.2018 na naslednji način:
- po elektronski pošti na naslov: podpora@aktadesign.si
- ali jih odložite na ftp strežnik, ftp://ftp.aktadesign.si/ - up.ime: datoteke@aktadesign.si in geslo: AKTAdesign55
- preko wetransferja (www.wetransfer.com), sendspace ali dropboxa (AKTA design)