XXXI. Simpozij SZVMŽ - 2018

Razpis za pokroviteljstvo XXXI. simpozija o aktualnih boleznih malih živali

Slovensko združenje veterinarjev za male živali organizira 23.-24. marca 2018 že XXXI. simpozij o aktualnih boleznih malih živali. Simpozij bo v Kongresnem centru St. Bernardin v Portorožu. Glavna tema simpozija bo komunikacija.

Predkongresni dan (22. marca 2018) bo potekal v naslednjih sklopih:

• Pediatrija, genetske bolezni in genetske predispozicije psov in mačk,
  • Ortopedija- novi izzivi v artrologiji

• Elektroporacija v veterinarski medicini (21.in 22.3.2018) ter

• Stomatologija  (potekala bo 18.3.2018 na Veterinarski fakulteti v Ljubljani).

Predavali bodo priznani slovenski in tuji strokovnjaki.

Simpozijev našega združenja se že enaintrideseto leto udeležujejo kolegi iz vseh slovenskih veterinarskih ambulant in klinik ter gostje iz sosednjih držav. To potrjuje, da je v Sloveniji še vedno prisotna potreba po permanentnem izobraževanju strokovnjakov, ki delajo v veterinarski medicini družnih živali.

Simpozij je tudi priložnost za srečanja s kolegi in drugimi strokovnjaki s področij proizvodnje in prodaje zdravil ter opreme.

Vljudno Vas vabimo, da sodelujete kot pokrovitelj na simpoziju s predstavitvijo Vaše dejavnosti, ki ima čvrste vezi z našim delom.

Možnosti predstavitve so:

• generalno pokroviteljstvo simpozija,
  • oglas v zborniku referatov,

• razstavni prostor v času simpozija,

• pokroviteljstvo odmora za kavo.

Cena zakupa oglasnega prostora v zborniku je 500 EUR + DDV 22 %.

Cena predstavitve na razstavnem prostoru je 1.500 EUR + DDV 22 %.

Cena generalnega pokroviteljstva simpozija je 5.000 EUR + DDV 22 %.

Prosimo, da Vašo cenjeno odločitev sporočite do 30. januarja, na naslov: Nataša Tozon, Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana;
telefon 01/4779 319, e-pošta: natasa.tozon@vf.uni-lj.si

Za organizacijski odbor SZVMŽ

prof. dr. Nataša Tozon, dr. vet. med.

IBAN: SI56 0310 7100 0013 109 MATIČNA ŠTEVILKA: 5569036

ZDRUŽENJE JE OBVEZNI DAVČNI ZAVEZANEC. ID ZA DDV: SI38237709

Priprava oglasov za zbornik in spletno stran SZVMŽ

Osnovna velikost oglasa je A4 (210x297 mm + 3 mm porezave), v formatu PDF, PSD, EPS, TIF ali nestisnjenem JPEG. Oglasi, ki segajo do roba papirja, morajo imeti obvezno 3 mm porezave (bleed), priporočljivo je tudi, da je besedilo odmaknjeno od roba papirja vsaj 10 mm. Slikovni oglasi in slike morajo biti v barvnem formatu CMYK z gostoto 300 dpi in vključenim barvnim profilom (ICC). Fonti morajo biti v krivuljah ali vključeni v PDF-datoteko. Črno besedilo naj bo določeno kot 100 % črna (CMYK: 0 0 0 100).
Naročnik mora poskrbeti za skladnost oglasa ali oglasnega sporočila z veljavno zakonodajo in kodeksom oglaševanja.
V primeru tehničnih rešitev se lahko obrnete neposredno na g. Kneza po elektronski pošti podpora@aktadesign.si ali tel. +386 (0)41 323 938 med tednom med 8.00 in 16.00 uro.
Oglase je potrebno oddati do najkasneje 10.3.2018 na naslednji način: