Slovensko združenje veterinarjev za male živali

Izobraževanje

Napovedana izobraževanja za leto 2018
September 2018

Sep

43. WSAVA kongres in 9. FASAVA kongres
08:00 - 18:00

Vabljeni na 43. konferenco WSAVA, skupaj z 9. konferenco FASAVA, ki bo od 25. - 28. septembra 2018 v Singapurju. Konferenca bo potekala v znani Marina Bay Sands, zato si lahko rezervirate sobo v hotelu Marina Bay Sands.

25 Sep 2018 - 28 Sep 2018
Singapur
+ 41 315 280 432 ext. 89
Kenes International Organizers of Congresses S.A.
October 2018

Oct

EERVC konferenca 2018
08:00 - 18:00

EERVC je nova mala veterinarska konferenca za živali, ki je namenjena izobraževalnim potrebam veterinarjev v širši vzhodnoevropski regiji. Konferenca bo ponudila najsodobnejše mednarodne strokovnjake, z največjo regionalno trgovsko razstavo in priložnostmi za profesionalno mreženje na cenovno ugodnem, tridnevnem srečanju, ki se bo vsako leto vrtelo med različnimi državami.

04 Oct 2018 - 06 Oct 2018
Zagreb, Croatia
EERVC Secretariat

Oct

9 Alpe-Adria Diagnostic Cytology Symposium
09:00 - 14:00

Joint Meeting of 9th Alpe-Adria Diagnostic Cytology Symposium is organized by Slovensko zdruzenje veterinarjev za male zivali / Ordine dei Medici Veterinari della provincia di Udine / Österreichische Tierärztekammer— Landesstelle Kärnten and will be held during October 20 - 21, 2018 at CMA Stift Ossiach (on Lake Ossiach), Carinthia / Austria.

20 Oct 2018 - 21 Oct 2018
Ossiach (on Lake Ossiach) Carinthia / Austria
+386 (0)1 4779 277 319
Dr. Natasa TOZON

O SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali (SZVMŽ) je bilo ustanovljeno leta 1989.  Združenje je prostovoljno združenje veterinarjev, ki se praktično, teoretično ali znanstveno ukvarjajo z zdravljenjem malih živali. Glavni namen združenja je organizacija izobraževalnih simpozijev za doktorje veterinarske medicine, ki delajo na področju medicine malih živali. SZVMŽ je član Evropskega združenja veterinarjev za male živali ( FECAVA ) in Svetovnega združenja veterinarjev za male živali ( WSAVA ) od leta 1992.

SZVMŽ - Slovensko združenje veterinarjev za male živali
Cesta v Mestni Log 47