Koledar dogodkov

maj 2022

EERVC konferenca 2022, Ljubljana
08:00 - 20:00

EERVC (Eastern European Regional Veterinary Conference) v sodelovanju s Slovenskim združenjem veterinarjev za male živali, organizira v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču od 5. do 7. maja 2022 (predkongresni dan, 4. maja 2022) mednarodni kongres z vrhunskimi domačimi in tujimi predavatelji.

04 maj 2022 - 07 maj 2022
Gospodarsko razstavišče Ljubljana
+381-11-2686024
Olivera Popovic

maj

5. veterinarska delavnica "Zdravljenje tumorjev s pomočjo elektroporacije"
09:00 - 17:00

We invite you to 5th Veterinary workshop on electroporation-based treatments to be held on May 12 - 13, 2022, starting at 9:00 am (CEST/GMT+1). The organizer is the Institute of Oncology Ljubljana, Veterinary Faculty University of Ljubljana and Slovenian Small Animal Veterinary Association.

12 maj 2022 - 13 maj 2022
Klinika za male živali Veterinarske fakultete UL
Prof. dr. Nataša Tozon

XXXIII. Simpozij SZVMŽ
08:00 - 17:00

V letu 2022 bomo ponovno organizirali simpozij o aktualnih boleznih malih živali, strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev. Simpozij, že 33. po vrsti, bo priložnost za srečanje s kolegi, izmenjavo mnenj in seznanitev z najnovejšimi znanstvenimi in strokovnimi spoznanji na področju veterinarske medicine. Potekal bo od 19. do 21. maja 2022 v Portorožu (Kongresni center Grand hotel Bernardin).

19 maj 2022 - 21 maj 2022
Kongresni center Bernardin, Portorož