Mobile Marketing
Simpozij SZVMŽ

o aktualnih boleznih malih živali

Unlimited Sevices
Alpe-Adria

Citološki simpozij

Graphic Design
Dermatološka sekcija

Letna srečanja

Koledar dogodkov

Napovedani dogodki za leto 2021

marec 2021

mar.

Virtualni 45. WSAVA kongres in 26. FECAVA EuroKongres
09:00 - 20:00

Veterinarji in veterinarski tehniki vabljeni, da se udeležite WSAVA/FECAVA Virtualnega kongresa, ki bo potekal od 21. do 24. marca 2021. V mednarodnemu vzdušju lahko sodelujete s kolegi z vsega sveta v štirih dneh izobraževanja, izmenjave in zabave.

21 mar. 2021 - 24 mar. 2021
Varšava, Poljska

mar.

Virtualni kongres BSAVA 2021
09:00 - 17:00

BSAVA kongres je eden največjih svetovnih veterinarskih dogodkov za male živali in bo v živo. Letošnji kongres za veterinarstvo malih živali bo od četrtka 25. do sobote 27. marca 2021.

25 mar. 2021 - 27 mar. 2021
BSAVA
+33 2 99 07 87 10
asist. dr. Urša Ravnik Verbič, dr. vet. med.
april 2021

apr.

Dvodnevni spletni seminar SZVMŽ
14:00 - 14:00

Letos bo simpozij v obliki dvodnevnega spletnega seminarja. V petek, 16. aprila popoldne, bomo gostili vodilnega strokovnjaka za področno anestezijo malih živali, prof. dr. Pabla E. Otera z Veterinarske fakultete Univerze v Buenos Airesu. Naslednji dan, v soboto 17. aprila dopoldne, bomo zajadrali v dermatološke vode. Gostili bomo prof. dr. Ralfa S. Muellerja z Veterinarske fakultete Univerze v Münchnu in njegovo življenjsko sopotnico Sonyo V. Bettenay, ustanovitelja programa za izobraževanje iz dermatologije na daljavo pri Univerzi v Sydneyu.

16 apr. 2021 - 17 apr. 2021
Online
Izr. prof. dr. Alenka Seliškar
september 2021

sep.

EERVC konferenca 2021, Ljubljana
08:00 - 20:00

EERVC (Eastern European Regional Veterinary Conference) v sodelovanju s Slovenskim združenjem veterinarjev za male živali, organizira v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču od 30. sep. do 2. oktobra 2021 mednarodni kongres in XXXIII. simpozij o aktualnih boleznih malih živali, z vrhunskimi domačimi in tujimi predavatelji.

30 sep. 2021 - 02 okt. 2021
Gospodarsko razstavišče Ljubljana