Novice in objave

Slovensko združenje veterinarjev za male živali

Zahvala vsem sodelujočim na XXXI. simpoziju SZVMŽ

Skupina objave: Simpozij SZVMŽ
Objavljeno: 27 Mar 2018

Spoštovani!

Od 22. do 24. marca 2018 je v prostorih Kongresnega centra GH Bernardin v Portorožu potekal XXXI. simpozij SZVMŽ o aktualnih boleznih malih živali. Vsi udeleženci in sodelujoči so ocenili dogodek kot izredno uspešen.

Za uspeh simpozija se poleg organizacijskemu odboru zahvaljujemo tudi vsem, ki ste na izobraževanju aktivno sodelovali:

• predavateljem,
  • razstavljalcem,
  • ponudnikom opreme,
  • udeležencem in zastopnikom.

Zahvala gre tudi vsem sponzorjem, ki so prispevali k nemotenemu poteku srečanja in prijetnemu vzdušju vseh sodelujočih:
Generalnemu sponzorju: Royal Canin Ljubljana d.o.o.
Sponzorju predkongresnega dne pediatrije: Laboklin GmbH&Co.KG
in vsem ostalim sponzorjem:
Ad Maiora srl, Animalis d.o.o., BAYER Animal Health  d.o.o., DJ Plus d.o.o., EVG molekularna diagnostika d.o.o., FELIVET d.o.o., GENERA SI d.o.o, IDEXX Laboratories Italia, IRIS, Mednarodna trgovina, d.o.o., Kemofarmacija d.o.o., Krka d.d., Medimpeks d.o.o., MELISA VETERINA d.o.o, Merck MSD AH, Metalka MEDIA d.o.o., MM Surgical d.o.o, SALUS, Ljubljana, d.d., Semos d.o.o., VETCONSULT PHARMA d.o.o., Vetpet d.o.o., Vetpromet d.o.o., Zavarovalnica Triglav, d. d., Zoetis

Hvala vsem in nasvidenje 2019.

Predsednica UO SZVMŽ,
prof. dr. Nataša Tozon, dr. vet. med

Nekaj utrinkov s konference si lahko ogledate v foto galeriji, tukaj.

Fotogalerija SZVMŽ 2018

Trenutno ni komentarjev...