Vabljeni na dvodnevni spletni seminar SZVMŽ

Objavil:
V skupini:
Všečno:
Ni všečno:
Datum objave:
10 feb. 2021

Spoštovane kolegice in kolegi,

bliža se čas spomladanskega letnega simpozija o aktualnih boleznih malih živali. Žal ga tudi letos ne moremo izvesti na vsem tako priljubljeni obmorski lokaciji, upam in verjamem pa, da se srečamo v Bernandinu naslednjo pomlad.

Letos bo simpozij v obliki dvodnevnega spletnega seminarja. V petek, 16. aprila popoldne, bomo gostili vodilnega strokovnjaka za področno anestezijo malih živali, prof. dr. Pabla E. Otera z Veterinarske fakultete Univerze v Buenos Airesu. Naslednji dan, v soboto 17. aprila dopoldne, bomo zajadrali v dermatološke vode. Gostili bomo prof. dr. Ralfa S. Muellerja z Veterinarske fakultete Univerze v Münchnu in njegovo življenjsko sopotnico Sonyo V. Bettenay, ustanovitelja programa za izobraževanje iz dermatologije na daljavo pri Univerzi v Sydneyu.

Veterinarska zbornica Slovenije je vsak dan izobraževanja ovrednotila z 0,5 točke iz naslova strokovnega izpopolnjevanja veterinarjev. Vsa predavanja bodo v angleščini.

Spletni seminar za člane SZVMŽ in člane tujih nacionalnih združenj v okviru FECAVA/WSAVA znaša 30 EUR/dan + 22% DDV, za nečlane 60 EUR/dan + 22% DDV, za študente Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani pa je brezplačen.

V petek bo po zaključku predavanj tudi redna letna skupščina SZVMŽ.

Vljudno vabljeni!

Za UO SZVMŽ
Izr. prof. dr. Alenka Seliškar, predsednica

oznake:

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61951

Omejitev znakov 400

Prihajajoči dogodki
mar. 2021
Virtualni 45. WSAVA kongres in 26. FECAVA EuroKongres
Varšava, Poljska @09:00